nl NL en EN fr FR de DE it IT
  • ARBIN AIRHOOD Leaflet Banner
  • Nieuws

Beroepsrisico's Tandartsen

Tandartsen, tandtechnici en mondhygiënisten zijn met hun breed scala aan activiteiten rondom de mond een risicogroep voor allerlei besmettingen en infecties. Een groeiend probleem onder deze beroepsgroep zijn longaandoeningen of luchtwegproblemen.

Lees meer

Invloed van Covid-19 op de speekselklieren

Onlangs werd door het Nederlands Tijdshrift voor Tandheelkunde een artikel besproken waarin de verspreiding van het Covid-19 virus werd aangehaald.

Lees meer

Maak kennis met Arbin Safety en onze luchtkappen

Directeur Karel van der Grinten vertelt in deze video over de adembeschermingsmiddelen die Arbin Safety Products ontwikkelt.

Lees meer

Onze luchtkappen ontdekt door tandartsen en de thuiszorg

In deze, voor iedereen zware en moeilijke omstandigheden, zijn we blij dat door onze KITE luchtkappen het werk voor professionals in vele branches door kan blijven gaan. Heel blij zij we met het artikel dat op 2 april 2020 verscheen in het Eindhovens Dagblad.

Lees meer

Het KITE Luchtmasker als bescherming tegen het Coronavirus

Toegegeven, bij de ontwikkeling van ons product stonden we niet stil bij de huidige situatie waarin de wereld terecht is gekomen.  Het KITE Luchtmasker blijkt echter een uitkomst te zijn ter voorkoming van een besmetting door het Coronavirus

Lees meer
  • 1
  • 2

Modellen KITE

    Bijzonder geschikt als professionele bescherming tegen het Coronavirus

    nlenfrdeit